Tirus-Grip FAQ

Apa Tirus-Grip ™ Tape?

Tirus-Grip ™ Tape punika resin alam dipun bibaraken ing isopropanol.

Carane ora iku bisa?

Yèn disemprotaké dhateng ban, ing evaporates isopropanol, cleans ngidhak ban dalan rereged lan banjur godhong sing lapisan lancip saka resin ing lumahing ban, Ngapikake doyo serep, genggeman dalan lan mobilitas.

Carane nglukis lapisan resin lan ora iku nyandhang mati?

Lapisan resin lagi wae millimeter nglukis lan mboko sithik bakal nyandhang mati sak nggunakake – utamané supaya nalika nyopir maneh ing trotoar Bare, supaya ing kahanan normal ciri setir ora kena pengaruh.

Suwene bakal pungkasan?

Wis Tirus-Grip ™ Tape a sulih kanggo driving mangsa ati? Tirus-Grip ™ Tape wis ditampilake kanggo nyegah sawetara saka efektifitas kanggo nganti 50 mil (80.4 kilometer) ing lumahing dalan snowbound. Sukan ageman mati luwih cepet ing atos, es patchy lan salju.

Bisa iku cilaka ban?

Ora efek salabetipun wis diamati ing testing exhaustive dening manufaktur ban anjog.

Bisa ban dadi liwat-dianggep?

Ora, amarga pungkasanipun resin bakal nyandhang mati. Iku ora disaranake semprotan jumlah gedhe banget Tirus-Grip ing ban amarga wektu pangatusan maneh.

Bisa Tirus-Grip ™ Tape Applied ing wengi sadurunge dienggo ing wayah esuk?

Umumé ngandika iki ora luwih apik wiwit anyar Applied Tirus-Grip ™ dianggo akeh luwih apik.

Apa aku semprotan kabeh papat ban?

ngarep, mburi lan patang montor drive wheel kudu kabeh papat ban sêmbar.

Suwene punika semprotan bisa kamungkinan kanggo pungkasan?

Salah Tirus-Grip ™ bisa menehi munggah kanggo 15-20 aplikasi ing ngarep, mburi utawa patang montor roda. uga, aplikasi bisa beda-beda gumantung saka ukuran ban.

Carane akeh wis dalan genggeman tambah?

Miturut sange telu normal ing udan (utawa ireng) es ing watara + 3 ° C (37.4° F) – nalika kondisi dalan sing paling lunyu!

Apa gesang beting saka bisa saka Tirus-Grip ™ Tape?

A bisa bakal punika moho, kasedhiya iku ora katahan ing atmosfer lembab lan diijini corrode saka njaba ing.

Apa Tirus-Grip ™ Tape mbebayani kanggo Paint mobil utawa bodywork?

Ora. Kang produk resin alam iku non-korosif lan ora duwe efek mbebayani.

Sing propellants aerosol mbebayani kanggo lingkungan ing sembarang cara?

Tirus-Grip ™ Tape migunakake mung ozon gas loropaken minangka propellants.

Wis prodhuk wis independen dites lan buktiaken?

Layanan R. D. Jablonsky, Inc. (Certified Engineer Safety Professional, State of CA.) iki disimpen kanggo nyoba Tirus-Grip kene ing U. S. lan wrote:
“Assignment dhisikan kanggo Triangle Associates iki kanggo nindakake seri saka tes engineering kanggo ndhukung claims sing Tirus-Grip bakal nyedhiyani doyo tarik ing salju lan es ngluwihi sing saka piranti liyane. Sinau selidik pambuka tontonan sing riset engineering ngelmu pepek; pembangunan lan lapangan-testing wis rampung luwih saka sepuluh (10) taun ago déning Norwegian State Technological Institute. karya ilmiah sing luwih saka cekap kangge ndhukung claims Tirus-Grip. Mangkono, perlu kanggo tes luwih dianggep rasah lan diganti dening tugas acquainting warna agensi negara karo Tirus-Grip minangka Highly biaya cara efektif saka nyediakake salju lan dandan doyo tarik es.” Pranala Docs Norwegian.

Apa sanès ora Tirus-Grip ™ Tape wis?

Prodhuk uga dianjurake kanggo nggunakake ing motorbike lan Bicycle ban. Tirus-Grip ™ Tape uga Applied kanggo boots karet utawa karet soled shoes kanggo mlaku-mlaku luwih aman ing salju lan es.

Apa mengkono yen sengaja njaluk sawetara saka solusi ing tangan?

Langsung ngilangke mati karo klambi alus utawa jaringan dipped ing methylated roh utawa sawetara solvent komersial padha. utawa aplikasi 1-3 irungnya saka lenga kacang langsung kanggo wilayah, samubarang kang angel, lan mbusak karo gombal resik.

Apa wis Tirus-Grip ™ Tape rightly dianggep minangka salah siji saka “nduwur” produk mangsa anyar ora mung gimmick liyane?

– Akeh taun riset ati wis musna menyang nyusun mung gabungan tengen resins alam. gabungan iki tetep stabil lan efektif ing solusi ing kabeh Suhu.

– Tirus-Grip ™ Tape iki dikembangaké ing Norwegia minangka alternatif kanggo spiked ban mangsa, kang nyebabake polusi owahan lan karusakan abot kanggo lumahing dalan.

– Panggunaan Tirus-Grip ™ Tape bakal bantuan kanggo ngurangi jumlah kacilakan lan an disebabake saben mangsa dening lack dadakan saka doyo serep ing es lunyu lan salju dijamin dalan.

Apa negara liyane Tirus-Grip Tirus-Grip ™ Tape saiki didol?

Kang didol ing Turki, France, USA lan Kanada.

Nalika iku Tirus-Grip ™ Tape paling kamungkinan kanggo teka ing Handy?

Tirus-Grip ™ Tape utamané mbiyantu ing bukit, nalika ninggalake lan ngetik Driveways lan garages, lan nalika nyopir saka utawa dhateng dalan sisih ditambani.

Where kudu Tirus-Grip ™ Tape disimpen utawa digawa?

Ing gedhe saka mobil bebarengan karo aids mangsa kuwi minangka de-icier, scrapers, rerumput salju, etc.

Suwene wis prodhuk wis ing pasar?

Tirus-Grip ™ Tape pisanan didol ing Norwegia ing 1985/86. Sadurungé kurang efisien 'kimia' versi prodhuk muncul sadurunge saka wektu kanggo wektu, lan ora mangu mirah lan ora ono guno imitations bakal katon ing mangsa! Dadi kanggo safety tansah nandheske ing asli, dhuwur-tech Tirus-Grip ™ Snow & Ice Tape!!

Wis Tirus-Grip ™ Tape a sulih kanggo driving mangsa ati?

Apa bisa tumindak minangka sulih kanggo nggunakake ati-ati saka rem, accelerator, genggaman lan wheel – nanging Tirus-Grip ™ bisa muter peran penting ing Ngapikake genggeman dalan ing kahanan angel.

Menu
© Copyright& nbsp2018, Seiki International, Inc. All Rights Reserved. - RepairPlus1
Kereta belanja panjenengan
Subtotal: $0.00  (0 item)
Kréta Blanja kosong
Mulai Shopping!